Kezdő oldal

Védővezetőbe integrált fényvezető kábelek, optikai kábelek Nyomtatás E-mail
Kombinované zemné laná a optické káble

Az optikai szálak nagy mennyiségű adat gyors és megbízható átvitelét teszik lehetővé, az információs technológiák és távközlési szolgáltatások dinamikusan fejlődő területeként. Széles körben alkalmazhatóak az energiaipar, a távközlés és számítástechnika területén, az ezen területek iránt érdeklődő szereplőknél. A műszaki paraméterek, valamint az egyes típusok jellemzése az optikai szálak katalóguslapjaiban található.

Legyen szó a standard optikai kábelek széles spektrumáról vagy az ügyfél igényeire szabott speciális feladatokról, cégünk átfogó megoldást kínál - ideértve az optikai kábelek és kiegészítőik szállítását is.

Kereskedelmi tevékenységünk keretében elsődlegesen az energiaipar számára szállítunk védővezetőbe integrált fényvezető kábeleket (OPGW), valamint azok tartozékait (szerelékek, csatlakozódobozok, telepítési készletek, speciális eszközök, stb.). Az országos és helyi áramhálózatok keretében ezek a védővezetők a nagyfeszültségű és különlegesen nagyfeszültségű elektromos vezetékek villámvédelmét szolgálják.

A kábelek optikai szálai lehetővé teszik a villamosenergia-hálózaton és az áramelosztó hálózaton belüli adatátvitelt, így biztosított az elosztó alállomások berendezéseinek távvezérlése és az áramváltók által mért adatok begyűjtése. Az adatátviteli kapacitást harmadik felek (mobiltelefon-szolgáltatók, kábeltévé-szolgáltatók, stb.) részére térítés ellenében bérbe lehet adni.

A védővezetőbe integrált fényvezető kábelek és tartozékaik tervezését a vevő igényeihez igazítva, a vonatkozó műszaki szabványok, műszaki követelmények, a beruházó lehetőségei és szükségletei szerint biztosítjuk.

 

OPGW konstrukciós megoldások, típusok, kivitelek

 

KZL z legovaného hliníkaAlumíniumötvözetből készült OPGW termékek

alumíniumötvözetből készült védővezetőbe integrált fényvezető kábelek - ezekben az optikai szálak egy vagy több rozsdamentes acélcsőben, nem központi helyen vannak elhelyezve.

 

 

KZL z legovaného hliníka a ACSAlumíniumötvözetből készült és ACS OPGW kábelek

Alumíniumötvözetből és alumínium-bevonatú acélhuzalokból (ACS) készült védővezetőbe integrált fényvezető kábelek, amelyekben az optikai szálak rozsdamentes acélcsőben, nem központi helyen vannak elhelyezve.

 

Design CentroCentro kivitel

Alumíniumötvözetből készült védővezetőbe integrált fényvezető kábelek, amelyekben az optikai szálak rozsdamentes acélcsőben, a kábel középpontjában kapnak helyet.

Az akár 48 optikai szál egy rozsdamentes acélcsőben van, a sodrony közepében. A külső rétegek alumíniumból, AL3 alumíniumötvözetből és alumínium-bevonatú acélból (ACS) készült huzalokból állnak. Egyes esetekben nagy szilárdságú acélból készült huzalok alkalmazása ajánlott.

 

 

Alkalmazások, műszaki feltételek

Védővezetőbe integrált fényvezető kábelek nagyfeszültségű és különlegesen nagyfeszültségű külső vezetékekhez

Hőmérsékleti tartományok:

Üzemhőmérséklet: -40 ... +80 ° C
Tárolási hőmérséklet: -40 ... +80 ° C
Telepítési hőmérséklet: -5 ° ... +50 ° C

Szabványok

  • EN 50182 - Szabadvezetékek vezetői.
  • IEC 60794 - optikai kábelek